Tuesday, October 21, 2008

HERBALIFE

Salam semua, sal baru je create blogs ni just nak kongsi pengalaman bagi mereka-mereka yang pakar atau lama mengamalkan HERBALIFE ni. Sal baru je ambil HL ni, mmg berkesan pasal dh ada kawan yg cuba, huhuLepas kawen ni berat badan naik mendadak x tau nk buat apa dah!!! ni semua gara2 pil pelangsing yg memudarat kan diri ku, naik 2x ganda dah uwaaaaaaa!!! sedih tul.So dgn tidak berlegah lagi sal nk cuba la try HL, moga2 berkesan atas diri ku ini huhu tp kena la displin kan diri....
good luck for me

3 comments:

PFS6450 said...

wahhhh... kenapa tulisan macam korea nih, waaa... tak pahamm... muhahahhah... sal! tuk0 font... tambah shoutbox, leh chat muahhaha

Cik Emi said...

ceh siap bg arahan..

cantik la cik sal ni.. cik sal.. pil apa makan tuh?

PFS6450 said...

tuh la, suko2 jor haku kasik arahan, yalah sal, pil apekah itew?