Wednesday, August 19, 2009

@ Bdr Sunway
@ Bentong
Nikah

SALAM UPDATE
&
HAPPY 2nd ANIVERSARY TO ME & MY HUBBY

Salam,dah beberapa hari x update kan,just raound2 je kt blog kwn2.
Alhamdulilah,dh msuk tahun ke-2 usia perkahwinan kami
di mana masih jauh lg perjalanan alam berumah tangga ni.Bersyukur sgt2 menjadi isteri kpd my hubby (SAIFUL KAMAL B. ZAKARIA) dan sentiasa rs bahagia di sisi nya,huhu walau pun msih bdua. Alhamdulilah,sgala dugaan dan rintangan dpt kami harungi ngan tenang
tambah2 lg masa di alam pertunangan. Skrg,tgh menunggu kehadiran org baru yg akan
lahir utk beberapa hari lg. Mmg xsabr rs nya, dia la benih & lambang kasih syg
kami selama ni huhu. insyallah semoga semua nya selamat dan di permudahkan oleh nya.




2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

heppi aniv to both of you .. selamat menanti tanda cinta kalian .. kita doakans emuanya selamat ;-)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

hepi anniversary sal.. :-)