Tuesday, January 26, 2010

24.1.10
bangun je tido nk ajak sembang
bucuk acam,umi
umi 73kg (ada penurunan)
pic sebelum gondol
lena tido

UPDATE

Salam untuk kawan2 blog.erm mmg dh lame xupdate...kemalasan melanda untuk menaip sejak2 dh bertukar status umi ni, xtau la kenape just buka je blog ni update nya tidak huhu Ok kat sini sal nk share ngan kawan2 mengenai pekembangan baby sal sorng ni huhu ez dh pandai menirap pada usia 3bln,9hari.skrg 4bln++ minggu depan masuk dah 5bln.la ni duk mengesut2 la nk
ambil brg depan dia.pastu pandai dah main keluar kan air liur dia,hah start la gugur rambut umi.tp kan,kenapa ek org tua2 kait kan budak kecik main air liur ngan rambut gugur?!!ermm kepala pon dah gondol.pada mula nya memang xnk cukur habis rambut ez,tapi kerak2 di kepala nya ada balik,aritu mmg dh buang kan guna baby oil,so gondol la sudah kepala ez huhu ok la org tua2 kate memang elok cukur habis,kate nya rambut dari dalam perut xelok..alhamdulilah kerak tu pon dah xde di kepala ez.seronok tgk perkembangan ank depan mata.layan la pic ni :)
Umi ez <--------( sabar,menunggu perubahan & perkembangan ez di bulan yg seterusnya

1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah baby ez ... gebunya dia ... makin slim ler sal pas nie ;-)