Wednesday, May 26, 2010










Latest 67.8kg (ideal 65-64kg)

SALAM


Wah dh lame x update blog haku ni!!!yela duk sibuk on9 facebook je,on9 pon just di office je so masa yg ada tu amatlah terhad.harap kawan2 blog semua sihat hendak nya yer huhu
Bergitu jgak la ngn sal & family.alhamdulilah ez dh masuk 8bln++ kejap je ms berlalu,tau2 hampir 1 tahun umor dia.perkembangan terbaru ez,ez dh pandai bergurau huhu dh bleh duduk,berdiri,cuma gigi je br nk tumbuh 2 batang agak lambat sikit la tumbuh gigi nya,
pun dh panjang akal dia,agak lasak mungkin ank lelaki kot!!!yg penting berat umi dh turun seperti normal (before peknen) :)
walaupon xdpt kembali kan bentuk seperti ank dara dlu,aku tetap bersyukur sbb ni la berat ideal yg sepatutnya aku miliki kekeke sbb tu la dh semangat aku capture pic penuh !!! wink wink

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagumnya sal dah kembali slimmm ... adeh bila lak kit anie nak dpt berat aroun angka 5 niehhhh ??????????

Drama Mama said...

wahhh u look great! what's the secret???

http://twinkywinkystars.blogspot.com